What the heck is gluten..pe românește

Pornind de la premisa că nu avem încă destul surse de informare cu privire la ce înseamnă glutenul sau celiachia, am găsit un video numai bun de subtitrat. Cei de la ASAP Science au pe canalul lor de YouTube, niște filmulețe foarte amuzante și informative, dintr-o multitudine de arii de interes. Cum video-ul lor despre gluten a fost o unealtă foarte bună pentru mine atunci când explicam cuiva în necunoștință de cauză care-i treaba cu glutenul ăsta, m-am gândit să îl împărtășesc și cu voi.

De asemenea, am luat în considerare că poate nu e la îndemâna oricui să se informeze în limba engleză, așadar am contribuit cu traducerea în limba română ca să vedem ce zic băieții ăștia atât de creativ. Pentru a adăuga subtitrarea, click pe rotița de settings subtitles – căutați romanian – click din nou și toate ar trebui să fie bune și frumoase.

 

Share

1 Comment

  1. […] de înțeles, ținând cont că nici eu, înainte să descopăr că am boală celiacă, nu știam ce e glutenul. Auzisem de alergia la alune sau lactoză, dar doar punctual, eventual prin filme, fără să mă […]

Lasă un răspuns